top of page

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Firmaet Garnvik`s Røkeri ble etablert januar 2014, og har siden da hatt en positiv utvikling hele veien. Målet er ikke å bli størst, men være en lokal leverandør av god røkt laks – og andre røkte produkter. Bedriften vant prisen for "årets sjømatprodukt" under Trøndersk matfestival 2015, og er finalist i "det norske måltid" senere i høst. 

Svardal Trapp AS har drevet med produksjon av trapper siden 1960, og har derfor lang erfaring med ulike trappeløsninger.

Høsten - 99 satte vi opp nybygg, og har nå fått moderne lakkeringsrom til å ta seg av den siste finishen.

Høsten - 07 utvidet vi lokalene enda engang, og vi har nå anskaffet moderne maskiner som skal hjelpe oss med trappeproduksjonen.

Vi er en liten bedrift med gode fagfolk, og som kunde hos oss, får du god kontakt direkte med snekkerne for utførelse av trappa.

Heimdal Sport er også samarbeidspartner til Surrehues Reiser AS. Sportsbutikken ligger i Heimdal sentrum, og er en del av sportskjeden MX-Sport Norge. Den er en fullsortiments sportsbutikk, og har siden åpningen 30.oktober i år lokket med en rekke tilbud på kvalitetsvarer. Ta en tur innom! Heimdal Sport kan også følges på facebook! 

Endalsvoll & Saltnessand Transport AS ble opprettet i 2001, og har i dag totalt 8 ansatte fordelt på 7 lastebiler. Firmaets biler bedriver langtransport (Glava), betongkjøring (Unicon) og pukk (Unicon). 

Leier ut 4 frittstående hytter på Storvallen, ca 4 km øst for Storlien. Hyttene ligger fint til med skiløyper og snøscooterløyper rett utenfor døren. Kort avstand til Nabocash (400 meter), Storlien sentrum (5km) og Storlien Park Alpin (5 km). Hyttene har sengeplasser til 6 personer. Storlien / Storvallen har et mangfoldig aktivitetstilbud sommer som vinter. Om vinteren er Storlien et eldorado for den som liker å kjøre snøscooter ( merkede leder),eller kjøre slalåm. Man kan også nyte lange dager i skiløypa i oppkjørte løyper- lysløype- i umiddelbar nærhet, eller man kan velge avslappende soltimer i hytteveggen, eller ettermiddagsturer innover fjellet med skuter. Om sommeren og høsten byr området på rike muligheter for jakt og fiske (20-30 fiskevann), ridning i Storlien fjellene, samt lange turer i praktfullt terreng mot Storulvan, Rundhaugen, Blåhammaren, og mot Sylene i Norge. Vi kan også være behjelpelig med leie av møterom og aktiviteter for firma som ønsker å benytte seg av våre hytter i forbindelse med møter/samlinger. Besøk www.3bhytteservice.no for mer informasjon! 

BJØRKAN REGNSKAP AS

Bjørkan Regnskap l har utført regnskapsførsel i flere generasjoner. Fakturering, lønn, eiendomsoverdragelser og stiftelse av nye selskaper inngår i kompetansen til de 14 ansatte. I ei hvitmalt trønderlån midt i Budal sentrum har de skapt sin base, men det hindrer dem ikke fra å reise ut til nabobygdene flere gang i uka for å møte sine kunder.

Surrehues Reiser benytter seg av Bjørkan Regnskap sine tjenester, og anbefaler både etablerte og nyetablerte selskaper å bruke deres ekspertise!  

Gauldalsposten ble først utgitt i januar 2008 og har siden den gang økt hvert år i opplag. Avisa dekker i all hovedsaken nyheter og saker fra Midtre Gauldal. Surrehues Reiser hadde under VM i Brasil en tippekonkurranse som ble presentert og oppdatert i Gauldalsposten, og håper på flere slike samarbeid i fremtiden. Ansvarlig redaktør for avisa er Bjørn Ivar Haugen. 

Enlid`s tradisjonslaft

Ivar Enlid startet i det små på låven hjemme på gården, men etter hvert som etterspørselen økte ble det nødvendig å utvide med flere laftere, bedre hjelpemidler og en permanent plass for produksjonen. I 1998 ble derfor en produksjonshall på 400 kvm bygget. I tillegg er det materiallager og ferdigvarelager.

Det er for tiden fem faste laftere som arbeider i produksjonen og som også er med under montering og innredning.

Til transport og montering brukes sjåfører med godt utstyr og lang erfaring i bransjen.

Melhus Turbuss ble stiftet i 2011, er i dag eid av Lars Borten, Elling Nideng og Ove Eggen.

Vi er i dag et lite firma med høy fokus på å gjøre kunden fornøyd. På kartet er vi plassert i Melhus Kommune, sentralt i Midt-Norge.

Alle som er sjåfører i Melhus Turbuss AS har kunden i fokus, for er kunden fornøyd - ja da er vi også fornøyd.

Samarbeidspartnere

Vi har stor fokus på å tilknytte oss gode samarbeidspartnere, som sammen med oss skal være med å gjøre oss bedre på de tjenester vi skal levere.

Besøk www.melhusturbuss.no for mer info!

bottom of page