SURREHUES REISER

-Turoperatør til større idrettsbegivenheter


INFO VM-TUR SEEFELD 2019! (NB utsolgt!!-ventelister)


I 2019 så arrangeres det VM på ski i Seefeld i Østerrike. Seefeld ligger i Tyrol, ca 20 km fra Innsbruck. Ski-arrangement i Mellom-Europa er bestandig bra, og vi kan garantere en stor folkefest i Seefeld og Innsbruck i februar/mars 2019. Surrehues Reiser har allerede startet planleggingen, og har booket overnatting på hotell i Seefeld. Hotellet ligger ca 2 km fra skianlegget, og 600m fra sentrum av Seefeld. Vi har booket hele hotellet for anledningen, og har ca 150 plasser totalt. Tidligere så hadde vi to turalternativer, men nå kommer vi til å ha kun ett alternativ. 27.februar-4.mars. Vi kommer til å tilby følgende:

- Fly t/r Trondheim-Munchen eller Innsbruck (ettersom hva vi får tilgang til)

- Busstransport t/r flyplass-Seefeld

- Overnatting på hotell i Seefeld inkl.frokost. Har både enkeltrom, dobbeltrom og trippelrom vi kan tilby. Alle rom har egen balkong, tv og bad m/dusj. Vi har et begrenset antall enkeltrom, og her vil det komme et tillegg på kr 750 (enkeltromtillegg).

- Arenabilletter torsdag-søndag, som inkluderer stafetter kvinner+menn, 30 km kvinner, 50 km menn, kombinert sprint-stafett, hopp indiviuell+lag stor bakke. (Hvis programmet blir det samme som tidligere VM)

- Planlegger også å ha en sosial kveld med felles bespisning, og da blir maten inkludert i prisen.

PRIS: ca.14000,- (men avhenger av kurs++)


Bestillingsvilkår

- For å bestille/reservere plass så må alle betale et depositum på 2500,- per pers. Depositumet er en del av totalbeløp dere må betale for reisen. Faktura vil bli sendt i posten/per mail etter at dere har bestilt.

- Resterende beløp vil bli fakturert ca 1 år før avreise.

- Hver person kan reservere maks 6 plasser, og vi må ha navn, tlfnr og epostadresse til alle reisende ved bestilling.

- For de som ikke får plass på turen i første omgang, så vil det settes opp ventelister.


Avbestilling

- Hvis dere ikke har anledning til å reise, så er eneste mulighet til å få igjen depositum/totalbeløp å selge turen til andre/kontakte oss for å tilby reisen til personer som står på venteliste. Når vi har fått betaling for reisen fra disse, så vil depositum/totalbeløp refunderes. Vi kommer til å være veldig behjelpelige med å prøve å selge turen deres, hvis dere ikke skulle få anledning til å dra!

- VI ANBEFALER ALLE Å HA REISEFORSIKRING!

- Surrehues Reiser er medlem av Reisegarantifondet, noe som gir dere rettigheter etter pakkereiseloven. (se www.rgf.no for mer info)

VI ÅPNER FOR BESTILLING LØRDAG 18.MARS KL.10.00, OG ENESTE MULIGHET FOR Å BESTILLE DENNE DAGEN ER Å RINGE PÅ EN AV DISSE NR:


JOHN PEDER, TLF 95907369

VEGAR, TLF 99599795

RUNE, TLF 99584212.


HUSK Å HA ALL NØDVENDIG INFO OM REISENDE VED PÅMELDING! J


Vi håper at dere vil være med oss på VM i Seefeld!